FUNtertainment van de bovenste plank! 

FUNtertainment ©, een begrip waar “de Spikes” een patent op hebben. Wat mag je verwachten? Sounds & Humor uit alle (uit)hoeken van deze planeet (en zelfs daarbuiten!). Muziek voor élke generatie (zelfs voor de allerkleinsten ... kunnen we het maken).

Van wijdse schapenveld-geluiden uit de Vlaamse folkvlakten tot zwoele, kleverige latino-sounds.“de Spikes” reizen voortdurend doorheen de volledige muziekcatalogus: Mix de huidige Hitlijsten, het rocktijdperk van de jaren ’60 en ’70, de new-wave-achtige jaren ’80, het grunchy tijdperk en de I Love the 90s met het kinky disco Saterday-night-fever-gevoel en je krijgt een idee wat "de Spikes" brengen. Het geheel wordt overgoten met een dikke saus van gezelligheid. Het Spikes-repertoire is zo breed dat er zelfs plek is voor Schlagermuziek, het Nederlands en Belgisch levenslied, de mooiste Italiaanse ballads, Franse chansons en Spaanse tango's … Oh Léy!


Koeler-dan-de-coolste-koelkast kids kunnen genieten van onze talloze hedendaagse Dance-medleys ("Ed Sheeran", “Stromae", "Bruno Mars", "Boef", “Jebroer”, "Nielson", …). De Spikes hebben slechts één missie! ELK publiek in de juiste muzikale stemming te krijgen. Zelfs voor de kids kunnen "de Spikes" het maken – onder de noemer "de SpiKids".

Met state-of-the-art licht en geluid voor iedere locatie zorgt het professioneel team techniekers iedere keer weer voor een waar OORgasme!
 Benieuwd naar méér? Neem de hoorn van de haak of kruip achter je PC en regel een date met “de Spikes”.

By-the-way: Voor de vrouwelijke fans die zich afvragen "welk klokkenspel" er onder de schotse Highlander-rokjes bengelt. Kom gerust eens een kijkje nemen ;)

Bezetting

Stef (entertainer, leadzang, rap, rasp/ukelele en gitaar);
Karen (leadzang, backings en drums);
Marco (leadzang, backings, bas, toetsen en rijden);
Marcello (backings & drums … en soms mag Marcello een liedje zingen);
John (toetsen, méér info volgt);
Renato (licht & geluid … en altijd gelijk hebben).