De “gekke Italo-Belgen met een rokje aan” boeken voor een mega-feesttent,  een origineel feestje in je tuin, voor een kids-event, voor je café -of discotheek of gewoon op je verjaardag? Het kan allemaal! Mail of bel en wij nemen contact met je op. Heb je liever dat wij je terugbellen? Stuur dan een mailtje met dit verzoek.

De Spikes zorgen ervoor dat je Event een mega-succes wordt. De Spikes denken mee van A tot Z. Een grote organisatorische last valt van je schouders. Bijvoorbeeld. Last-minute een podium of podia nodig? Extra licht en geluid voor mega-events? Een bekende Vlaming als Super Act? Een DJ die samen met de Spikes het dak eraf laat vliegen? Inprikmogelijkheden voor artiesten? … Noem het maar. Wij zorgen ervoor!


Bookings & info 

Om een juiste prijsofferte te kunnen maken hebben we een aantal gegevens nodig:

  • Je contactgegevens (bij voorkeur eveneens je mobiel telefoonnnummer doorgeven)
  • Plaats van het optreden? (stad en land).
  • Is het een binnenoptreden of een buitenoptreden (Open Air, tent, …)?
  • Geschatte aantal bezoekers (deze info is belangrijk voor de huur van "licht en geluid")
  • Is er een podium aanwezig van 4 x 6 meter (deze kan eveneens optioneel gehuurd worden bij de Spikes) 

de Spikes worden doorgaans all-in geboekt (= inclusief licht & geluid). Graag aangeven indien "licht & geluid" door de organisatie geregeld worden.

Méér info:

v.z.w.despikes & de Spikids
0032(0)475 500 183
info@despikes.com


Nieuwsbrief 

Mis onze maandelijkse nieuwsbrief niet!  Wij houden je dan op de hoogte van de laatste roddels en vertellen je waar wij optreden.