Op muzikale (wereld)rondreis samen met de SpiKids! 

“de Spikids” nemen de allerkleinsten (en de allergrootste) kinderen mee – op een muzikale (wereld)rondreis. In deze interactieve kindershow rekruteren de muzikale helden “matrozen” uit het publiek, voor dé zoektocht naar de verloren schat. Samen met de kapitein en de schatkaart brengt het grote avontuur ons al dansend, springend en zingend – bij de kannibalen, het stoffige Wilde Westen, het magische Oosten van 1000-en-1-nachten en zelfs onder de zee – om tenslotte de felbegeerde schat te vinden. Allerdappersten aller landen, kom aan boord en roep: “Ahoy Kapitein”! En wat er in de schatkist zit verklappen we nu nog lekker niet!

COMBINATIE-DEAL!
De Spikids zijn de mini-Spikes, dus: “de Spikes”, de allerleukste coverband die “België en Nederland” al jaren onveilig maakt met hun FUNtertainment. De Spikids – het voorprogramma – treedt 60 minuten op voor de allerkleinsten, voordat het eigenlijk Spikes-concert van start gaat. Er is slechts een kleine méérprijs wanneer coverband “de Spikes” samen met “de SpiKids” geboekt worden op hetzelfde event. Informeer naar de mogelijkheden. Uiteraard zijn “de Spikids” ook afzonderlijk te boeken. 

De eerste try-out concerten dateren ondertussen al uit 2011 – en waren toen al formitastisch! Sommige Kids dachten zelfs dat we de “Real Thing” waren … oei oei … als dat maar goed komt! Wat kunnen jullie verwachten? Wij mesten de hele Studio100 stal duchtig uit. Iedereen zal eraan geloven! Leeghoofd Mindy, Kaka 3, Petra Pan, Zwanshond en Bert. Alle helden zullen van de partij zijn. Voor de mini-fans hebben we zelfs enkele Teletubbies en gele sponzen bij! De Kids kunnen … of MOETEN meedoen op ons schip "de lege fluit". Zelfs Flopsa-land verbleekt bij zoveel moois!

Voor méér info mail je als de bliksem of bel je Regel-smurf op 0032 (0)475 500 183 en voor je het weet komen wij eraan met onze SpiKids Mobiel. 
Met in de hoofdrollen:

  • Teletobie
  • Petra Pan
  • Zwanshond en Bert
  • 
Kabouter Plof
  • Spinnenman

Video 

Kom alvast in de stemming met de volgende video's.